Voordracht Tolerantieprijs

***De deadline voor het voordragen van kandidaten is verstreken***

Via het online formulier hieronder of het te downloaden formulier kunt u een persoon, groep, bedrijf en/of organisatie voordragen als kandidaat voor de Tolerantieprijs 2019 van Gemeente Utrecht. De aanmelding van kandidaten voor de Tolerantieprijs 2019 staat open tot en met woensdag 27 maart a.s. De genomineerden worden medio april bekend gemaakt en de winnaar tijdens het Bevrijdingsfestival Utrecht op 5 mei 2019. Voor vragen kunt u met ons contact opnemen via info@art1mn.nl of telefoonnummer 030-2328666.

Criteria
De prijs is voor mensen, bedrijven en andere organisaties die zich op een creatieve en inspirerende manier inzetten voor een verdraagzame samenleving. Voorwaarden zijn:
• Kandidaten voor de Tolerantieprijs moeten zich inzetten voor de stad Utrecht
• Ze moeten werken aan een verdraagzame samenleving en proberen om vooroordelen te verminderen
• Dat het een nieuw en inspirerend initiatief is, of juist als het project succesvol is geweest en een mooi voorbeeld kan zijn voor anderen

 

Share Button
  • Als u hierboven uw gegevens invult, gaat u ermee akkoord dat wij deze gegevens bewaren. Wij gebruiken deze informatie alleen om u maandelijks een nieuwsbrief te sturen. In iedere nieuwsbrief die u ontvangt staat hoe u zich weer kunt afmelden.


Bezoek onze Facebook paginaBezoek onze Facebook paginaBezoek onze Facebook pagina