UITNODIGING 21/06: Themamiddag Transgenderouderen
05/06/2018

Art.1 Midden Nederland organiseert op donderdag 21 juni a.s. samen met COC Midden-Nederland, Patiëntenorganisatie Transvisie en Paula Vennix tijdens het Midzomergracht festival het evenement ‘Themamiddag Transgenderouderen’ voor transouderen, professionals zorg en welzijn en overige geïnteresseerden. U bent van harte welkom!

Met het evenement in De Kargadoor (Oudegracht 36, Utrecht) willen zij ruimte geven om ervaringsverhalen te delen, waarmee professionals aan de slag kunnen om hun dienstverlening te verbeteren en hun sensitiviteit t.a.v. transpersonen te verhogen. Op het programma o.a. de film TransAnders van Kim Bras, een lezing van Paula Vennix en aandacht voor het boek ‘Nieuwe Namen, transgenderouderen in beeld’ van Eveline v/d Putte. Dagvoorzitter is Lisa van Ginneken, voorzitter Transvisie.

Belangstellenden zijn welkom vanaf 13.30 uur, het programma start om 14.00 uur. Tegen 16.30 uur sluiten we af en is er tijd om na te praten met een drankje. Aanmelden is niet verplicht, wel wenselijk. Dit kan via info@art1mn.nl.

Dit evenement kan worden gerealiseerd door een financiële bijdrage van het Kees van den Berg fonds.

Share Button

  • Als u hierboven uw gegevens invult, gaat u ermee akkoord dat wij deze gegevens bewaren. Wij gebruiken deze informatie alleen om u maandelijks een nieuwsbrief te sturen. In iedere nieuwsbrief die u ontvangt staat hoe u zich weer kunt afmelden.

Bezoek onze Facebook paginaBezoek onze Facebook paginaBezoek onze Facebook pagina