UITNODIGING 21/09: Theatervoorstelling ‘Rood’
23/08/2018

Art 1. Midden Nederland nodigt u op vrijdag 21 september a.s. uit voor ‘ROOD’, een muzikale kleinkunstvoorstelling van Rick Pullens. Een ode aan de meerstemmigheid van de liefde. De voorstelling zal worden gespeeld in Het Huis Utrecht.

Over de voorstelling
Een man heeft zestien jaar een relatie. Hij is gelukkig, maar toch… zijn leven lijkt stil te staan. Een onverwachte ontmoeting, buiten bij het café aan de gracht, zet alles weer in beweging.

Over de maker
Rick Pullens (1977) werkt als journalist bij dagblad Trouw. Vier jaar geleden besloot hij naast zijn baan en gezin kleinkunstlessen te gaan volgen bij Studio Selma Susanna in Amsterdam. ‘Rood’ is zijn eerste solovoorstelling. Regie: Selma Susanna.

Vrijdag 21 september 2018 | 20.00 uur
Theatervoorstelling ‘Rood’
Het Huis Utrecht (Boorstraat 107, Utrecht)

De avond is gratis toegankelijk, maar aanmelding is wel wenselijk via info@art1mn.nl. Meer informatie over de locatie en bereikbaarheid treft u HIER. Blijf ook op de hoogte via het Facebook-evenement.

Share Button

  • Als u hierboven uw gegevens invult, gaat u ermee akkoord dat wij deze gegevens bewaren. Wij gebruiken deze informatie alleen om u maandelijks een nieuwsbrief te sturen. In iedere nieuwsbrief die u ontvangt staat hoe u zich weer kunt afmelden.

Bezoek onze Facebook paginaBezoek onze Facebook paginaBezoek onze Facebook pagina