Pink Panel

Art.1 MN is initiatiefnemer en uitvoerder van het Pink Panel, een digitaal opiniepanel voor lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen, transgenders en intersekse personen (LHBTI), in Amersfoort en Utrecht. Jaarlijks wordt er een digitale enquête verstuurd die de doelgroep in kan vullen. Deze vragen gaan over (on)gelijke behandeling op diverse terreinen van de maatschappij. Denk aan ‘op de werkvloer’, ‘tijdens het uitgaan’ of ‘in uw woonomgeving’.

Pink Panel 2017 infographic

Met de resultaten van Pink Panel worden gemeenten geadviseerd over thema’s als seksuele en genderdiversiteit op de arbeidsmarkt, in de buurt, het uitgaansleven en zorginstellingen.

Het is belangrijk dat zo veel mogelijk mensen de enquête invullen, zodat we een zo compleet mogelijk beeld krijgen. De resultaten van de enquête rapporteren we aan de betreffende gemeenten met eventueel een advies hoe bepaalde zaken aangepakt kunnen worden. In Utrecht worden de resultaten altijd in de LHBT-commissie van de gemeente gepresenteerd.

NB. Eerdere jaren was het zo dat u de enquête alleen maar in kon vullen door lid te worden van het Pink Panel. Vanaf 2013 versturen wij de enquête breed over ons netwerk en hoef je geen lid meer te worden. Op deze manier hopen we meer respons te krijgen en een bredere doelgroep aan te spreken. De enquête wordt jaarlijks verspreid en blijft voor zes weken open.

Nieuwsbrief Pink Panel 2016

Nieuwsbrief Pink Panel 2014-2015

 

Share Button
  • Als u hierboven uw gegevens invult, gaat u ermee akkoord dat wij deze gegevens bewaren. Wij gebruiken deze informatie alleen om u maandelijks een nieuwsbrief te sturen. In iedere nieuwsbrief die u ontvangt staat hoe u zich weer kunt afmelden.


Bezoek onze Facebook paginaBezoek onze Facebook paginaBezoek onze Facebook pagina