Halfjaarrapportages: activiteiten & meldingen eerste halfjaar 2018
18/08/2018

De verantwoording over onze werkzaamheden in het eerste halfjaar van 2018 is af. De afgelopen weken zijn we druk geweest met onze Halfjaarrapportages 2018 over meldingen en activiteiten van het afgelopen halfjaar. Inmiddels hebben we alle gemeenten van de provincie Utrecht onze resultaten gestuurd. De rapportages en onze infographic is nu openbaar en voor iedereen te lezen!

De meldingsrapportage laat zien dat het totaal aantal meldingen van discriminatie en ongelijke behandeling in onze regio Midden Nederland in de eerste helft van 2018 licht is gedaald ten opzichte van het eerste halfjaar van 2017. Tot en met juni van dit jaar werden er 156 meldingen gedaan. Daarnaast ontvingen we al 237 informatie- en adviesverzoeken. Melders zijn vaker zelf aan de slag gegaan nadat ze van ons informatie of inhoudelijk advies hebben gehad. We zien dit als een positieve ontwikkeling.

Lees hier alle informatie:

Infographic ‘Meldingen eerste halfjaar 2018 in kaart gebracht’
Halfjaarrapportage Meldingen 2018 – gemeenten in provincie Utrecht
Halfjaarrapportage Activiteiten 2018 – gemeenten in provincie Utrecht

Share Button
  • Als u hierboven uw gegevens invult, gaat u ermee akkoord dat wij deze gegevens bewaren. Wij gebruiken deze informatie alleen om u maandelijks een nieuwsbrief te sturen. In iedere nieuwsbrief die u ontvangt staat hoe u zich weer kunt afmelden.

Bezoek onze Facebook paginaBezoek onze Facebook paginaBezoek onze Facebook pagina