Bernice Calmes nieuwe directeur van Art. 1 Midden Nederland
07/01/2020

Bernice Calmes is de nieuwe directeur van Art. 1 Midden Nederland! Vanaf 1 januari is zij aangesteld in haar nieuwe functie. Interim-directeur Brenda Ottjes blijft in ieder geval aan tot maart 2020 voor een soepele overdracht.

Bernice Calmes werkte tot voor kort als Manager Operations en Beleid (SG) bij het Ministerie van Sociale Ontwikkeling, Arbeid en Welzijn op Curaçao. Zij was onder andere coördinator van het ontwerp en de uitvoering van het Actieplan Sociale Inclusie. Daarvoor werkte zij als beleidsadviseur bij E-Quality, het voormalig kenniscentrum voor emancipatie, gezin en diversiteit in Den Haag. In 2008 haalde zij in Madrid een masterdiploma in Migratie, Asiel & Community Building.

“Het is een eer en een uitdaging om deze functie te mogen bekleden”, aldus Bernice. “Ik ben zeer gemotiveerd om aan de slag te gaan met dit deskundige, diverse team en te werken aan gelijke kansen voor iedereen in de provincie Utrecht.”

Wij wensen haar heel veel succes in haar nieuwe functie!

Share Button

  • Als u hierboven uw gegevens invult, gaat u ermee akkoord dat wij deze gegevens bewaren. Wij gebruiken deze informatie alleen om u maandelijks een nieuwsbrief te sturen. In iedere nieuwsbrief die u ontvangt staat hoe u zich weer kunt afmelden.

Bezoek onze Facebook paginaBezoek onze Facebook paginaBezoek onze Facebook pagina