26/06/2019 Mensenrechtencafé: De mama’s en de papa’s (MZG)

Op woensdag 26 juni a.s. organiseren Art.1 MN, COC Midden-Nederland en de Utrechtse Mensenrechtencoalitie (Human Rights Utrecht) een ‘Mensenrechtencafé: De mama’s en de papa’s’ over regenboogouderschap. Voor en met verschillende generaties ouders en wens-ouders, kinderen en andere betrokkenen. We praten over ouderschap, geluk, dubbel geluk, uitdagingen en juridische kwesties. En we verzinnen mooie antwoorden op de vreemde vragen die we allemaal wel eens krijgen van bekenden en onbekenden. Met bijdragen van o.a. Aleid Wolfsen (voorzitter Staatscommissie Herijking Ouderschap) en Sara Coster (Meer Dan Gewenst). Ook is er een boekpresentatie ‘The Daily Life of Gayparents’ door fotografe Annemarie Dekker en muziek van Kopje Onder.

De zaal gaat open om 19.00 uur, het programma start om 19.30 uur. Dit evenement is onderdeel van het Midzomergracht festival.

Datum: woensdag 26 juni 2018
Tijd: 19.00 – 21.30 uur
Locatie: De Kargadoor, Oudegracht 36, Utrecht

Blijf op de hoogte via het Facebook-evenement.

Share Button
  • Als u hierboven uw gegevens invult, gaat u ermee akkoord dat wij deze gegevens bewaren. Wij gebruiken deze informatie alleen om u maandelijks een nieuwsbrief te sturen. In iedere nieuwsbrief die u ontvangt staat hoe u zich weer kunt afmelden.

Bezoek onze Facebook paginaBezoek onze Facebook paginaBezoek onze Facebook pagina